Hvem er Online Ejendomsadministration?

Bag Online Ejendomsadministration ApS står blandt andre advokat Kim Krarup, der har mere end 10 års erfaring med administration af fast ejendom. 

Hos Online-Administration forsøger vi at gøre det nemt og personligt at få jeres forening administreret.  Vi sammensætter den rigtige løsning på administation af netop jeres forening ud fra, hvad I har behov for opfølgning af praktiske og juridiske opgaver, ligesom vi løbende giver jer et overblik over foreningens økonomi.

Vi er foreningens - og i hverdagen - bestyrelsens sparringspartner og sætter os grundig ind i jeres forening. Samtidig har vi adgang til en lang række serviceydelser, som kan gøre en forskel og bidrage til en værdiskabelse i de enkelte foreninger og i hver enkelt ejendom, herunder gennem juridisk-, og økonomisk rådgivning. samt også byggeteknisk og energimæssig rådgivning.

Hos Online-administration gør vi meget ud af at lære jeres forening at kende, så vi ved, hvad der rører sig i jeres forening. At være professionel ejendomsadministrator er et stort ansvar og er et arbejde, som rækker længere end blot at betale regningerne til tiden.  Vi kender lovgivningen og forsøger at skabe stabilitet i jeres forening ved at tage et ansvar for jeres forening og ikke mindst økonomien for de ting som der sker i jeres forening og skal ske gennem en langtidsplanlægning i samarbejde med jer.

Dette arbejde kræver en professionel ejendomsadministrator, som ved hvad der kræves og hvad det indebærer for at skabe en stabil og veldrevet forening. Det er derfor, at I skal bruge os – Online ejendomsadministration.